نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا از واشنگتن ، یهودیان وابسته به 'نهضت ناتوری كارتا' در آمریكا با تجمع در مقابل كاخ سفید از اعطای نشان آزادی این كشور به رییس رژیم صهیونیستی انتقاد و آن را محكوم كردند.

اوباما عصر چهارشنبه به وقت محلی در كاخ سفید ضمن دیدار و گفت وگو با پرز، نشان آزادی آمریكا را به او اعطا كرد.

یهودیان ضد صهیونیست نسبت به اعطای نشان آزادی به رییس رژیمی كه علاوه بر آواره كردن میلیونها فلسطینی ، بیش از پنج سال است یك و نیم میلیون فلسطینی دیگر را در نوار غزه محاصره زمینی ، هوایی و دریایی كرده و بزرگترین تراژدی قرن را به وجود آورده ، محكوم و به رییس جمهوری آمریكا اعتراض كردند .

اروپام** 1908**1651



:: برچسب‌ها: پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، علی اكبرصالحی در بدو ورود به فرودگاه بین المللی كابل مورد استقبال مقامات افغانی و 'ابوالفضل ظهره وند' سفیرجمهوری اسلامی ایران در افغانستان و جمعی از مسوولان نهادهای ایرانی در افغانستان قرار گرفت.

وزیرامورخارجه كشورمان با هدف شركت در اجلاس یك روزه 'كشورهای همسایه دور و نزدیك افغانستان' وارد این كشور شده است.

صالحی در این اجلاس مواضع كشورمان را در مورد چگونگی استقرار ثبات و امنیت و توسعه اقتصادی افغانستان تشریح می كند.

اجلاس كشورهای همسایه دور و نزدیك افغانستان امروز -پنج شنبه- با حضور مقام های 13 كشور منطقه ای، 12 كشور فرامنطقه ای و همچنین 13 نهاد بین المللی برگزار می شود.

سیام**7378**



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , طبیعت , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse
احمد ظاهر

نخستین مساله‌ای را که احمد ظاهر و ترانه‌هایش برای هم نسلان من خلق کرد، نوستالوژی است

پس‌‌کوچه تنگ و دراز، مسیر هر عابری را به اتاقی منتهی می‌کند که از فرط دورافتادگی، بچه‌ها آن را "جزیره" نام نهاده اند: پاتوق شاعران و نویسندگان بیکار و سرخورده.

این جزیره، جای چندان مهمی ‌نیست. تنها برای ساکنانش مهم است. زیرا جزیره‌ نشینان وقتی گرد هم می‌آیند، خیلی حرف می‌زنند و همه حرف‌های‌شان را مهم می‌پندارند.

حرف‌هایی از هر جا و هر رنگ. حرف‌هایی درباره شعر، فیلم، کمونیسم، داستان، دین، موسیقی، غیبت، فلسفه و خیلی چیزهای دیگر. این‌گونه دنیای کوچک جزیره‌نشینان از دنیای واقعی "افغانی" بریده می‌شود.

حتی زمانی که دیگر هیچ توانی برای بحث و یاوه‌گویی نمانده است، لپ تاپی خاک‌زده در گوشه اتاق ناله می‌کند و صداهای گوناگونی را از حنجره‌اش بیرون می‌دهد. ویکتور خارا، محسن نامجو، الکساندر ریبک، انریک ماسیاس، احمد ظاهر و جزیره‌نشینانی که گوش می‌خوابانند و به اشتباه شان پی می‌برند. زیرا دنیای کوچک آن‌ها هنوز پر از نمادهای "افغانی" است.

احمد ظاهر نگذاشته است، جزیره‌نشینان از واقعیت فرار کنند. این احمد ظاهر همیشه نقطه وصلی‌ست، میان ساکنان جزیره کوچک و دنیای واقعی "افغانی". خود من همین که سر شب رفته بودم تا از دکان سر کوچه، سگرت و تخم مرغ و نوشابه بگیرم، دیده بودم که دکاندار نخست صدای احمد ظاهر را که از امواج رادیو پخش می شد، کمی ‌بلند کرد، بعد خرید مرا به دستم داد.

نوستالوژی

اما در احمد ظاهر چه چیزی است که می‌تواند ما را به سوی خود بکشاند؟

زندگی مردی که سی و سه سال پیش از امروز، در اوج بلوغ هنری‌اش در شاهراه سالنگ کشته شد، پر از ابهام است. دنیای واقعی "افغانی"، او را که در جغرافیای بزرگ پارسی زبانان که همه می‌شناسندش، مثل همه پدیده‌های دیگر، در ‌هاله‌ای از واقعیت و افسانه ترسیم می‌کند.

هیچ اثری مدون درباره کارنامه و زندگی‌اش در دست نیست، هیچ یک از جزیره‌نشینان او را در زمان حیاتش ندیده اند؛ اما با این همه، او می‌تواند نقطه وصلی میان جامعه عمومی و اقلیت‌های جزیره‌نشین این سرزمین باشد.

احمد ظاهر

به جامعه "افغانی" کاری ندارم که چرا احمد ظاهر را دوست دارند؟ دلایل زیادی می‌تواند وجود داشته باشد. افزون بر آن، برای من هیچ مهم نبوده است که چرا احمد ظاهر، سه دهه پیوسته در جامعه‌ای محبوب بوده که سنت حاکمش، جان او را گرفت. تنها دوست دارم، آنچه را از فضای جزیره‌نشینی در جامعه "افغانی" دریافته‌ام، منسجم کنم.

نخستین مساله‌ای را که احمد ظاهر و ترانه‌هایش برای هم نسلان من خلق کرده، نوستالوژی است. نوستالوژی عصری که نسل من هرگز آن را تجربه نکرده است.

دهه چهل و پنجاه خورشیدی کابل، شهری در اوج یک حرکت روبه‌جلو و در آستانه یک عقب‌گرد تاریخی. مکانی آبستن از درگیری‌ ایدیولوژی‌های چپ و راست؛ پایتختی پر از مردان بیتلی، شهری پر از زنان مینی‌ژوب پوش، جایی پر از شوق آموختن و سرانجام کابلی پر از نویسندگان، شاعران، نوازندگان،‌خوانندگان، سینماگران و...

اما، آیا به راستی چنین بوده است؟ تاریخ و نقد مدونی از این دوره برای ما باقی نمانده است؛ تنها روایت‌های شفاهی و آثار پراکنده‌ای به جا مانده چنین چیزی را نشان می‌دهد.

به صورت منتزع و به دور از واقعیت‌های سیاسی. در این میانه احمدظاهر، به عنوان مهم‌ترین نماد آن دوره مطرح می‌شود. نمادی که شناخت نسل مرا از اجتماع و فرهنگ دهه چهل و پنجاه خورشیدی نشان می‌دهد.

موضوع دیگر، سخنی‌ست که همواره درباره او تکرار کرده اند. هنرمندی که هم‌پای زمانش حرکت می‌کرد و از وضعیت هنر زمانه‌اش، شناخت کاملی داشت. او نخستین کسی است که از تلفیق سازهای شرقی و غربی بهره خوبی گرفت و تکانی به موسیقی‌ای داد که در پس کوچه‌های خرابات گرفتار تار عنکبوت شده بود.

"نخستین مساله‌ای را که احمد ظاهر و ترانه‌هایش برای هم نسلان من خلق کرده، نوستالوژی است. نوستالوژی عصری که نسل من هرگز آن را تجربه نکرده است. دهه چهل و پنجاه خورشیدی کابل، شهری در اوج یک حرکت روبه‌جلو و در آستانه یک عقب‌گرد تاریخی. مکانی آبستن از درگیری‌ ایدیولوژی‌های چپ و راست؛ پایتختی پر از مردان بیتلی، شهری پر از زنان مینی‌ژوب پوش، جایی پر از شوق آموختن و سرانجام کابلی پر از نویسندگان، شاعران، نوازندگان،‌خوانندگان، سینماگران و..."

کاوه جبران

او موسیقی را به میان توده‌ها برد و شناخت جدیدی از موسیقی، در جامعه سنتی ارایه کرد. این‌ها هم بخشی از اهمیتی‌ست که شاید نسل من برای احمد ظاهر قایل اند.

احمد ظاهر، ناموس و غیرت

اما؛ یکی از وجوه مهم این مرد برای نسل من، جنبه‌ای‌ است که تا به حال یا کمتر پیرامون آن سخن زده شده است و یا هم جامعه فرهنگی از کنار آن محتاطانه عبور کرده است. جنبه‌ای که هنوز هم جامعه پوسیده "افغانی" آن را مایه شرمساری و لکه‌ای ننگ بر فسیل فرهنگی می‌داند که سال‌هاست فاتحه‌اش خوانده شده است.

این‌جاست که راه احمد ظاهر از جامعه "افغانی" جدا می‌شود و آن را به اقلیتی پیوند می‌زند که تا کنون جزیره‌نشین است. ترانه‌های احمد ظاهر پر از تبیین مفاهیم جزیره‌نشینی‌ است.

او ترانه‌هایی را خواند که تا کنون کسی جسارت آهنگ ساختن آن گونه ترانه‌ها را ندارد. شعر معروف "عجب صبری خدا دارد" از معینی کرمانشاهی و شعر "یاغی" هوشنگ شفا از جمله همین آهنگ‌ها بودند که آشکارا باورها و پابندی‌های او را به اسم و رسم سنت و مذهب نشان می‌دادند.

اما ذهنیت حاکم‌ "افغانی" امروز هم، چنین احمد ظاهری را انکار می‌کند. مردان کلاه‌ به‌ سر و تسبیح به‌دست هم‌نسل احمدظاهر، زمانی که مقابل دوربین رسانه‌ها می‌نشینند،‌ قداستی را برای او نقاشی می‌کنند که خود احمد ظاهر آن را در زمان حیاتش تف کرده بود.

حرکت خلاف جریان احمد ظاهر در همه جهات زندگی کوتاه او پیداست. این حرکت از نخستین سیلی‌ای آغاز شد که به روی پدر زد و ادامه‌اش به مرگی منتهی شد که آن هم نتیجه حرکت خلاف جریان، در زندگی شخصی‌اش بود.

احمد ظاهر

عوام و خواص گفتند که احمد ظاهر در سانحه رانندگی کشته شده است. اندکی بعد که سایه هول خلقی‌ها از سرشان پرید، ادعا کردند که حفیظ الله امین او را کشت. اما، یکی ادعا نکرد که احمد ظاهر پیش از همه قربانی قتل‌های ناموسی و غیرت "افغانی" شد. غیرت و ناموسی که احمد ظاهر یک عمر به آن خندیده بود.

حرکتی که با احمد ظاهر یکجا مرد

پانزده، شانزده سال پیش، زمانی که طالبان بر کابل مسلط شدند، یکی از نخستین کارهایشان منفجر کردن گور احمد ظاهر بود.

اگر احمد ظاهر یک آدم سیاسی بود، بی‌گمان این کنش طالبان طوری توجیه می‌شد که گویا چنین عملی، به اشاره‌ای پاکستان صورت گرفت. مگر اکنون همه می‌دانند که این حرکت طالبان، نگاه رسمی ‌جامعه "افغانی" به احمد ظاهر و امثال او بود که تا هنوز هم کماکان بر حال خودش باقی است. شاید صورت فعال‌ترش در این حرکت طالبان متبلور شد.

احمد ظاهر چنین نگاهی را نسبت به خودش، از قبل فهمیده بود و به همین خاطر بود که در هیچ شرایطی، ساز و آوازش را در خدمت نگرش‌های متحجرانه و قبیله‌ای قرار نداد.

آن جایی که حتی واژه‌ای را در ترانه‌هایش به کار نبرد تا بیانگر مفهوم هویت کاذبی به نام "افغانیت" باشد.

احمد ظاهر علیه سنت بویناکی طغیان کرد که ابهت این مبارزه با ذهن پوسیده‌ای به تمام معنا "افغانی" را، حتی امروز نسل من احساس می‌کند. نسلی که نه قدرت طغیان دارد و نه تحمل پوسیدن و همین است که نسل ما به جسارت و جرات احمد ظاهر غبطه می‌خورد و دل به حرکتی می‌سوزاند که پس از احمد ظاهر هرگز جریان پیدا نکرد.

امروز، بیست و چهارم جوزا / خرداد، برابر است با سی و سه سالگی مرگ احمد ظاهر، آوازخوان پرآوازه افغانستان.



:: برچسب‌ها: نور ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روزچهارشنبه ایرنا از اداره كل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، سردار سرتیپ دوم بسیجی ' علی شیرازی ' رییس دفتر نظامی فرماندهی معظم كل قوا در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع،حكم انتصاب حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین قندهاری را قرائت كرد.

حجت الاسلام والمسلمین قندهاری پیش از این ریاست اداره عقیدتی سیاسی سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را بر عهده داشت.

این مراسم باحضور سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح، روسای سازمان های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح و جمع كثیری از معاونین و مدیران عامل سازمان های وزارت دفاع در ستاد این وزارتخانه برگزار شد.

در پایان این مراسم از خدمات حجت الاسلام والمسلمین سیدجمال الدین میرمحمدی رییس پیشین عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تقدیر شد.

سیام**1478 1418



:: برچسب‌ها: پاریس , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، این هنرمند كه مجموعه ای از كاریكاتورهایش در سرای رزونامه نگاران به نمایش درآمده است اجتماعی بودن، اغراق گری، گزندگی، توجه به وجهه طنز و كمیك بودن، انتقادی بودن، تصویرگری و اصلاحگری را از وجوه ذاتی هنر كاریكاتور برشمرد كه در هیچ هنری به یكباره جمع نمی شود.

این روزنامه نگار و هنرمند عرب كه تاكنون در نمایشگاههای بین المللی متعددی حضور داشته افزود: برای بیان مسایل اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی زبان كاریكاتور تاثیرگذارترین هنرها است.

وی از كاریكاتور به عنوان هنری جهانی یاد كرد كه زبان بین المللی آن موجب تاثیرگذاریش برهمه انسان ها با هر فرهنگ و زبان و مسلكی است.

الدارودی گفت: در مواجهه با مسایل اجتماعی هنرمندان و روزنامه نگاران ازپیشگامانی هستند كه می توانند تحلیلگر مسایل روز باشند و زبان هنر در قالب كاریكاتور در عرصه روزنامه نگاری به درستی این وظیفه را به عهده گرفته است.

وی از كاریكاتور به عنوان صیقل دهنده روح دردمند انسان هایی یاد كرد كه زبان لطیف هنر را به عنوان ابزار مبارزاتی خود انتخاب كرده اند.

الدارودی ادامه داد: تاكنون در بسیاری از كشور های اروپایی، آسیایی و افریقایی حضور داشته ام به همین دلیل با جدیت می توانم بگویم كه ظلم ستیزی در قالب خلق اثرهنری مورد توجه همه انسانهای آزادی خواه و جوامع عدالت پروراست.

این هنرمند كارتونیست گفت: نبرد ظالمانه قدرتمداران و ظلم ستیزی مظلومان قرنهاست كه موضوع هنرمندان مطرح جهان بوده و در این بین زبان كاریكاتور در جهان عرب پیشینه درخشانی دارد؛ خصوصا در قالب روزنامه نگاری و كاریكاتور روزنامه ای به همین دلیل دنیای عرب به خوبی با این ابزار مبارزاتی آشناست و از آن بهره می برند.

این روزنامه نگار عمانی توضیح داد: امروز در روزنامه های عربی و كشور های اسلامی ظلمی كه در بسیاری از كشور ها از طریق اجماع استعمارگران غربی بر مسلمانان روا داشته می شود همواره موضوع كاریكاتوریست هاست.

وی افزود: بیداری اسلامی در كشور های عربی و پس از آن بیداری دیگر ملت ها نشان می دهد كه بشر امروزی دیگر تاب و تحمل جباران ظالم را نداردبه همین جهت در خلق آثارم با موضوع بیداری اسلامی تلاش كرده ام انعكاس دهنده این رویداد ها باشم.

فراهنگ**9266



:: برچسب‌ها: فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، مخاطبان در این شماره علاوه بر معرفی و بررسی فیلم های روز سینمای ایران و جهان و سریال های تلویزیون، می توانند پرونده فیلم انتقام جویان سومین فیلم پرفروش تاریخ سینما را نیز بخوانند.

همچنین بخش ویژه این شماره به موضوع جذاب فیلم هایی كه زندگی ما را تغییر دادند! اختصاص دارد. در این بخش، تاثیرگذارترین فیلم ها از جنبه تأثیری كه مخاطبان سینما گذاشته اند معرفی می شوند و برخی از سینماگران از مؤثرترین فیلم های زندگی شان می گویند. از دیگر بخش های این شماره، پرونده خواندنی و جامعی درباره دو شاهكار كلاسیك جان استرجس، فرار بزرگ و هفت دلاور است.

جداول تولید و فروش فیلم های ایرانی همراه با تحلیل اكران سه ماهه نخست سال 1391، فقط «آواتار» را ادامه می دهم! گفتگو با جیمز كامرون، تازه های 2012: كلاغ، سایه های تاریك، خشم تایتان ها، شامپانزه، كلبه ی درون جنگل، یك خانه ی پر2، نامزدی پنج ساله، آینه آینه، تعطیل، آدم خوشبخت، انتقام جویان، مثل یك مرد فكر كن، سه كله پوك، صید ماهی آزاد در یمن، گاوصندوق، دزدان دریایی! دارودسته ی ناجورها، تایتانیك -سه بعدی- از دیگر مطالب منتشر شده در این شماره از ماهنامه تخصصی سینمایی دنیای تصویر است.

در این ماهنامه همچنین نام یكهزار و1 فیلمی كه علاقه مندان سینما باید قبل از مرگ ببینند همچون: ژنرال، اكتبر، ناشناخته، خواننده جاز، ناپلئون، برادر كوچیكه، باراندازهای نیویورك آورده شده است.

ماهنامه تخصصی سینمایی دنیای تصویر به مدیر مسوولی و سردبیری علی معلم منتشر می شود.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: باند , ساحل , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 459
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا، احمدی نژاد پس از بهره برداری از این واحدها، در جمع مسئولان و شركت كنندگان در این مراسم سخنرانی خواهد كرد.

شهرستان رباط كریم با احداث بیش از 110هزار واحد مسكن مهر، به عنوان پایتخت مسكن مهر كشور نامیده می شود. شهر جدید پرند در این شهرستان قرار دارد.

تهرام/1914/1348 / 1449



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت كشور، مصطفی محمدنجار طی ابلاغی به استاندار قزوین با استناد به ماده واحده قانون تاسیس دهیاری های خودكفا در روستاهای كشور مصوب سال 77، تاسیس دهیاری در 39 روستای استان را در صورتیكه خارج از محدوده شهرهای همجوار باشد بلامانع دانسته است.

وزیر كشور همچنین از استاندار قزوین خواسته است، تاسیس دهیاری های مذكور و شروع به كار آنها را طبق قانون و مقررات مربوطه به سازمان شهرداری ها و دهیاری های كشور اعلام كند.

سیام**7378** 1418



:: برچسب‌ها: شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 448
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'شهریار افندی زاده' روز چهارشنبه در سی و سومین جلسه كمیته عملیات و اجرای مقررات طرح تابستانه، افزود: باید برخی از محورهای پرتصادف را شناسایی كنیم تا همه ارگان ها با دقت بیشتری این راه ها را كنترل و نیروهای خود را در آن تقویت كنند.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح كرد: تعیین مراكز درمانی این جاده ها می تواند علاوه بر افزایش سرعت در امدادرسانی، كاهش تلفات حوادث رانندگی را نیز به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینكه در سال 90 بیش از سه هزار كیلومتر آزادراه و بزرگراه در شبكه راه های كشور اضافه شده است، گفت: امسال نیز ساخت و ارتقای 10 هزار كیلومتر راه در دستور كار قرار دارد.

افندی زاده به استفاده از سیستم های هوشمند در جاده ها اشاره كرد و افزود: هم اكنون دو هزار و 200 كیلومتر از راه های كشور تحت پوشش دوربین های تصویری هوشمند قرار دارد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای كشور در ادامه به طرح تابستانه این سازمان اشاره كرد و گفت: در طرح تابستانه امسال 17 هزار و 200 دستگاه اتوبوس مسافربری در ناوگان حمل و نقل كشور مسافران را جابجا خواهد كرد كه یك هزار و 900 دستگاه آن از نوع تشریفاتی است.

وی همچنین به فعالیت 33 هزار دستگاه مینی بوس در حمل و نقل مسافر در راه های برون شهری اشاره كرد و گفت: پیش بینی ما افزایش هفت تا 10 درصد مسافر در تابستان سال جاری است.

افندی زاده به آمار سالیانه تلفات حوادث رانندگی اشاره كرد و گفت: تنها دو و نیم درصد از این تلفات به دلیل اشتباهات رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی كشور است.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت : در حال حاضر 17 هزار كیلومتر از راه های كشور خط كشی شده و 30 هزار علائم جاده ای اصلاح شده است.

اجتمام** 1379**1569



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا، این منبع خبری پاكستانی نوشت كهگشودن حداقل دو مركز تجاری و پایانه در امتداد مرز مشترك كشورش با ایران و افغانستان نشان دھنده اولین قدم از سوی مقامات پاكستان برای برنامه ریزی به منظور ایجاد یك مسیر ترانزیت بین جنوب و آسیای مركزی در ایالت بلوچستان است.

اكسپرس تریبیون به نقل از مقامات دولتی تصریح كرد:مقامات ارشد سیاسی و نظامی پاكستان ماه گذشته میلادی در اسلام آباد درباره این پیشنھاد ﴿گشودن مركز جدید تجاری در ایالت بلوچستان﴾ بحث و گفت وگو كردند.

حداقل سه از تن مقامات ارشد دولت پاكستان ونیز یك وزیر فدرال این كشور به این منبع خبری گفتند:مقامات پاكستانی برای حل مشكلات ایالت بلوچستان،با استفاده از تركیبی از ابزارھای سیاسی و اقدامات اقتصادی,با ھم به توافق رسیدند.

این پایگاه مجازی اضافه كرد:در حال حاضر دو نقطه در سطح بین المللی برای مراودات اقتصادی با همسایگاه پاكستان,یكی در منطقه تفتان با ایران ﴿پایانه میرجاوه﴾ و یكی در منطقه چمن ایالت بلوچستان با افغانستان , وجود دارد.

یك مقام دیگر دولت پاكستان به شرط محفوظ ماندن نامش به این منبع خبری گفت: تصمیمی ھنوز درباره مشخص كردن راه اندازی مراكز تجاری جدید اتخاذ نشده با این حال می توان گفت این نقاط تجاری جدید ممكن است در مناطق جیوانی و لسبیلا در ایالت بلوچستان راه اندازی شوند.

این مقام مسوول با اشاره به راه اندازی دو نقطه تجاری در ایالت بلوچستان، ھمچنین از ایجاد یك نقطه تجاری دیگر در نقاط مرزی ایالت خیبرپختونخوای پاكستان با افغانستان خبر داد.

آساق ** 1095



:: برچسب‌ها: سان ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 خرداد 1391 | نظرات ()